MC Afdichtingen
Levert en verwerkt alle soorten tegels en is gespecialiseerd in alle voorkomende kittoepassingen.

Tegelwerken
MC Afdichtingen heeft zeer ervaren tegelzetters, gespecialiseerd in het verwerken van natuursteen, mozaïek en wand- en vloertegels. Tevens kunnen wij uw terras voorzien van tegelwerk of de boswering langs uw woning voorzien van natuursteen. Al het tegelwerk wordt vakkundig door ons afgekit. Wij kunnen ook tegels leveren.

Kitapplicatie
Het toepassen van polymeerkit in gevelelementen, gallerijvoegen, muurafdekkers, betonlateien, dilataties en het toepassen van siliconenkit in sanitaire ruimtes zoals badkamers, keukens en toiletgroepen maar ook afdichten van zwembaden. Dit zijn slechts enkele toepassingsmogelijkheden voor een duurzaam resultaat. Graag geven wij u een advies op maat voor de juiste afdichting.

Kitvoegrenovatie
Kitvoegrenovatie is een vak apart. Hiervoor is veel ervaring, vakkennis en materiaalkennis nodig om tot een goed advies te komen. Het ter plaatse opnemen van de bestaande situatie door één van onze specialisten is onderdeel voor een goed advies op maat.

Brandwerend
Brandwerende afdichtingen behoort ook tot de mogelijkheden bij MC Afdichtingen. Wij zijn gecertificeerd voor het brandwerend afdichten van kabelgoten, ventilatiekanalen cv-kleppen, pvc- en waterleidingen. Wij werken met Tangit brandwerende systemen.